Samen eten verbindt! 17 December

Vandaag reiken we u/ jou deze uitnodiging uit, namens de Evangelisatie Commissie, (met hulp van veel dorpsgenoten en onze kinderen en jeugd.) Waarom? Omdat samen eten ècht verbindt! Onze Lichtweek komt er weer aan en zeker zo in de donkere dagen voor Kerst geloven we dat het heel goed en gezellig is om jong en oud aan tafel te krijgen, op zaterdag 17 dec, met een lekkere maaltijd, maar ook een gesprek met mensen die je op andere momenten misschien niet spreekt.

Graag willen we jullie vragen mee te denken en mee uit te nodigen! Wie? Iedereen die het nodig heeft en/òf het heel erg leuk vindt om dit mee te beleven. Hoe? Knip onderstaande ster uit en geef hem door… Leuk ook om iemand mee te vragen en samen te komen! Iedereen is welkom, maar er is ruimte voor 150 personen. Aanmelden is dus nodig, via frensenanita@kpnmail.nl. Dit kan tot 13 december.

We vragen €3,- pp, ter bestrijding van de kosten, doordat er veel gesponsord wordt en belangeloos geholpen kunnen we de prijs zo laag houden. (Ben je tussen de 10 en 16 jaar? Vindt je het leuk om mee te helpen, vanaf 14.30 uur? Ook dan kun je je nog aanmelden om mee te doen!)

Extra mooi is het dat we daarna, bij de Volkskerstzang in de Grote Kerk, samen de zo bekende kerstliederen zullen zingen!  
Een mooi avondje uit dus! Welkom!

Kaarsverlichte tafels, gezellig contact, kinderen die je met liefde huisgemaakte soepen, brood en smeersels èn warme appelaart serveren, samen eten… In de aanloop naar kerst. Schuif jij ook aan?

Zat.17 dec.om 17.00 uur in de Hoven,
Zaal open vanaf 16.45 uur.
Kosten: €3 
Aanmelden via; (tot 13 dec) frensenanita@kpnmail.nl

Na afloop aansluitend welkom bij de Volkskerstzang in de Hervormde Kerk!