Sprout growing out of concrete

Praktische en geestelijke hulp

Zou je hulp kunnen gebruiken? We willen er graag voor je zijn. Op deze pagina vind je een overzicht van allerlei manieren waarop je een steuntje in de rug kan ontvangen.

Diaconie

Via de diaconie van de kerk is er allerlei praktische en financiƫle hulp beschikbaar. Om een indruk te krijgen, vind je hier een folder van de diaconie van de hervormde gemeente. Door te bellen met (0183) 602 403 (Hennie Jansen) kom je met hen in contact.

In contact met een dominee

Niet alleen het team van Ik geloof in Ameide staat voor je klaar. Misschien heb je behoefte aan het contact met een dominee uit het dorp. Hier vindt je hun gegevens.

Ds. Johan van den Berg
Sionkerk
E-mailadres: dominee@sionkerkameide.nl
Telefoonnummer: (0345) 643 417

Ds. Jelte Alma
Hervormde gemeente Ameide/Tienhoven
E-mailadres: jalma@kliksafe.nl
Telefoonnummer: (0183) 601 319


E-cursus: Red je relatie

Zit je relatie in een crisis, maar verlang je terug naar de liefde die er in het begin tussen jullie was? Sta je op het punt om uit elkaar te gaan, maar zou je het liefst met elkaar verder gaan, ook in het belang van de kinderen? Kun je wel wat extra hulp gebruiken? Dan is deze e-cursus voor jou. De cursus wordt aangeboden door EO-Nazorg.

Ga naar de e-cursus


E-cursus: Leven na onrecht

Heb je het gevoel dat je degene die jou het leven zo moeilijk maakt, wel iets zou kunnen aandoen? Maar zou het jou echt vrijmaken van boosheid en bitterheid? De cursus Leven na onrecht is een eigentijdse methode om te ontdekken hoe je kunt reageren op onrecht dat je is aangedaan.

Ga naar de e-cursus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

En daarom laten we graag zien dat we in nog meer geloven!